PUBLICITEIT

Fuckup Nights Leeuwarden | 2022

Tijdens de Fuckup nights deelde ik de grootste fuckup in mijn ondernemers carrière. Namelijk dat het openen van een fysieke winkel naast een goedlopende webshop absoluut geen vanzelfsprekendheid is en al helemaal geen garantie op succes. Falen = FUN en in het kader daarvan deel ik dan ook met veel plezier mijn lessen zodat anderen er van kunnen leren. 

Groot Heerenveen | maart 2022

Van groot succes naar faillissement. In dit artikel deel ik mijn verhaal over mij vorige bedrijf, woonwinkel Nasmaak.

Groot Heerenveen is een lokale krant en wordt uitgegeven in de Gemeente Heerenveen. Aangezien ik met mijn woonwinkel gevestigd was in Heerenveen en in goede tijden altijd volop zichtbaar was vond ik het belangrijk óók nu van me te laten horen.

“Ondernemers vertellen vaak alleen het mooie verhaal: hoe goed ze alles voor elkaar hebben. Maar het kan ook mislopen. Ik wil laten zien dat het mogelijk is daarn weer verder te gaan.”

 

Gastcollege NHL Stenden

Als gastspreker voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (NHL Stenden Hogeschool) deel ik graag mijn reis als ondernemer. Een eerlijk en kwetsbaar verhaal waarin ik zowel de ups als de downs bespreek. Ik vertel de lessen die ik heb geleerd, welke voor de ondernemers in spe vaak waardevol zijn.

Zelf heb ik deze opleiding ook gevolgd en vond het storend dat de sprekers enkel succes verhalen deelden, dit geeft (naar mijn inziens) een vertekend beeld van het ondernemerschap. Daarbij waren deze personen vaak van een geheel andere leeftijd wat maakt dat je als student zijnde je er totaal niet mee kunt identificeren. Daarin wil ik graag een verschil maken.

Monday Reconnect Podcast

Met Hilde van Monday ging ik in gesprek over weerbaarheid in combinatie met het ondernemerschap. Hoe ga je om met tegenslagen? Hoe herpak je jezelf weer en hoe houd je jezelf staande tijdens moeilijke momenten? Een mooi gesprek, eerlijk en oprecht met mijn visie op het ondernemerschap.

Fuckup Nights Leeuwarden | 2019

“We heard enough about success, let’s start embracing our failures!” Bij de Fuckup nights studenteneditie x STERK Fries Ondernemerschap deelde ik mijn grootste fuckup en won daarmee de gouden drol voor de beste flater. Want falen = FUN. Af en toe ga je als ondernemer nou eenmaal flink op je bek. De kunst is om vervolgens niet te lang bij de pakken neer te zitten, je lessen te leren en erom te lachen.

motiverend spreker over het ondernemerschap & personal branding.

Vol passie en enthousiasme spreek ik over het ondernemerschap en personal branding. Ik breng niet alleen jouw merk tot leven maar ook de personal brand van jou als ondernemer of van je teamleden. Van jezelf een inspirerend leider maken, iedereen kan het! Daarnaast deel ik graag mijn verhaal over het meemaken van een faillissement – vallen en opstaan – als inspiratie en motivatie.

Zoek je een energieke maar nuchtere spreker voor jouw evenement, team of ander soort bijeenkomst? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op!