Word zichtbaar en groei in bekendheid, klanten en omzet!

VERSTERK JE MERK
1:1 TRAJECT

Wil jij graag meer bekendheid zodat je meer klanten krijgt en meer omzet maakt?
Is het jouw misse om verandering te brengen in jouw branche?
Heb jij je altijd verscholen achter je visitekaartje of logo?
En wil je graag meer impact maken met je bedrijf?

Weet je dat je  zichtbaarder mag zijn, maar vind je dit spannend of weet je niet zo goed hoe? En waar te beginnen…

Als jij de wil hebt, dan maak ik samen met jou middels dit traject persoonlijk de weg!

Annick VJM

WORD DÉ BAAS IN JOUW BRANCHE.

Ieder persoon of bedrijf beschikt over unieke en onderscheidende waarden. Deze strategisch inzetten maakt dat je gaat vliegen en onbevangen kunt ondernemen: nergens door geremd zijn. Nobody is you and that is your superpower!

Dus kom achter dat logo vandaan en wordt zichtbaar! Je bent veel te leuk om op de achtergrond te blijven! Ik ga jou leren hoe óók jij een merk kunt worden!
Het is voor iedereen mogelijk! 

Want wanneer jij dé autoriteit bent in jouw vakgebied kiezen klanten uit zichzelf voor jou en is een concurrentiestrijd met gevecht tussen product of prijs niet eens aan de orde. Hoe lekker is dat! Het zijn de meest succesvolle bedrijven die uniek zijn, het net even anders doen en daardoor opvallen. Versterk je merk en kom los van de massa, concurrentie, prijsvergelijkingen en shoppende klanten.

ZAKENDOEN WORDT NIET ALLEEN MAKKELIJKER, OOK LEUKER! 

Annick maak jezelf vrij traject

HEB JIJ EEN BEDRIJF OF EEN MERK?

Er is een groot verschil tussen een bedrijf met alleen een logo en een merk. Het internet geeft ons daarover de volgende definitie:

BEDRIJF
“Een bedrijf of onderneming is een organisatie van arbeid en kapitaal actief in de productie van goederen en/of diensten.”

Best wel plat hè…

MERK
“Een merk heeft als doel om een product of dienst te onderscheiden, een eigen karakter te geven en reputatie te vestigen.”

Dit heeft al veel meer gevoel, merk je dat? 😉 

Een merk zorgt voor herkenbaarheid, voor betekenis, voor de juiste emotionele respons en een onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten.

Mijn vorige bedrijf wist ik binnen no-time op de kaart te zetten als een begrip, een sterk merk met klanten die zich zelf meldden en fans waren.

Dit is voor jou ook mogelijk. En ik kan je vertellen hoe.

“YOUR BRAND IS WHAT OTHERS SAY ABOUT YOU WHEN YOU’RE NOT IN THE ROOM.”

— JEFF BEZOS

HI, IK BEN ANNICK

Een gedreven en ambitieuze doorzetter vól energie.

Mijn missie? Sterke merken bouwen zodat jij als ondernemer de autoriteit wordt van jouw branche en onbevangen kunt ondernemen.

Waarom?

Grijze muizen zijn er al voldoende. En omdat ondernemen met een vleugje creativiteit, persoonlijkheid en een beetje humor gewoon veel leuker is én daarbij nog meer oplevert ook!  

Mijn ondernemers avontuur begon in 2013. Een woonwinkel op A-locatie met webshop, een team van 8 en 1 miljoen omzet het eerste jaar.

Het sterke concept, de beleving, de sfeer, het persoonlijke karakter en het plezier dat we met zijn allen hadden maakte van een ‘gewoon’ bedrijf echt een merk. Een hotspot. 

Helaas kwam er begin 2020 een einde aan maar mijn creativiteit is nog lang niet op! 

Ik brand mijn vingers graag aan fun toevoegen aan een bedrijf zonder dat het onprofessioneel wordt.

Annick Hilarius

IN HET VERSTERK JE MERK TRAJECT HELP IK JE MET:

Het ontdekken van jouw unieke en onderscheidende waarden. De ‘x-factor’ zodat het onmogelijk is je bedrijf te vergelijken met andere aanbieders. Jouw bedrijf heeft zich namelijk ontpopt tot een heus merk met een eigen karakter en identiteit: klanten kunnen niet meer om jou heen en willen jóu!

Samen doorlopen we alle stappen die nodig zijn om jouw bedrijf om te toveren tot een sterk merk. Ik zal je feedback en richting geven waar nodig en ben er voor je bij alle stappen die je mag zetten. Ik help je groter denken en focus behouden bij alle keuzes die je mag maken. Want ik weet, je kop boven het maaiveld uitsteken kan best spannend zijn.

Ik leer je hoe je een écht merk bouwt, zal al mijn creatieve ideeën met je delen en ben voor een periode van 3 maanden jouw persoonlijke stok achter de deur. Ben jij klaar om écht zichtbaar te worden? Van 0 naar 100, van onbekend naar bekend, van overleven naar overvloed, van leuren om klanten naar klantmagneet, van grijze muis naar populaire paradijsvogel! 

WE GAAN AAN DE SLAG MET: 

Module 1 | Het fundament

Waar sta ik eigenlijk écht voor met mijn bedrijf? Welke kernwaarden passen bij mij en welke moet ik kiezen? En hoe breng ik vervolgens deze kernwaarden tot uiting voor een sterk merk? Een ijzersterke basis als rode draad voor jouw verhaal: meer focus en richting.

Module 2 | Story selling

Wat drijft jou? Welke verschil wil jij maken? Ik laat zien hoe jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten een krachtig merk vormen en hoe je jouw verhaal kunt inzetten om meer klanten te trekken. Je hebt niet voor niets een stem gekregen, SPEAK UP! 

Module 3 | Jij als ondernemer

De juiste heldere mindset om sneller je doelen te behalen! We shiften je mindset zodat jij vol zelfvertrouwen jouw (persoonlijke) merk uitdraagt en je het podium durft te pakken. Stap uit die comfortzone en own jouw goud!

Module 4 | Ken je klant

Welke klant past eigenlijk echt bij jou? Hoe maak je van jouw klant een fan? Op welke manier zorg je ervoor dat jouw merk optimaal tot uiting komt in de klantreis en wat is jouw klantbelofte?

Module 5 | Branding

Een (personal) brand maken, hoe pak je dat aan? Hoe zorg je voor een duidelijke tone of voice in lijn met je merk en op welke manier zorg je ervoor dat iemand jouw bedrijf al bij de kleinste glimp herkent.

Module 6 | Productaanbod

Wat verkoop je nu écht? We nemen je productaanbod onder de loep, creëren helderheid over wat je te bieden hebt en voegen waarde toe zodat jij je duidelijk onderscheidt ten opzichte van andere soortgelijke aanbieders in de markt. We gaan aan de slag met productimago, beleving en service.

Module 7 | Jouw expertstatus

Samen vinden we jouw zone of genius. Ik vertel jou de manier waarop jij je duidelijk als expert in de markt positioneert en hoe je jouw expertpositie claimt.
Klanten willen met jou werken om wie jij bent! Wordt onvergetelijk in plaats van vergeten.

Module 8 | Converterende website

Op welke manier maak je van jouw websitebezoeker een klant? We transformeren jouw website van visitekaartje naar converteer middel en zorgen ervoor dat op alle pagina’s jouw persoonlijkheid en ambitie van het scherm spat! 

Module 9 | Marketing

Ik deel met jou al mijn creatieve ideeën om jouw merk te versterken en je product of dienst op een ludieke manier te promoten. Geen standaard acties, evenementen of promoties. Nee! Opvallend, uitdagend en gewaagd zodat je écht blijft hangen!

Module 10 | Social Media

Hoe zorg je voor een persoonlijke en diepere connectie met je volgers en klanten zónder je hele privéleven op straat te gooien? We stellen en persoonlijke content kalender op voor consistente online zichtbaarheid in tekst én beeld.

Module 11 | Structuur

Werk niet hard. Werk slim. Niet schieten met hagel maar een duidelijk strategie waarbij je voorbereid bent op groei en je weet aan welke knoppen te draaien voor het gewenste resultaat. Bij alle acties weet je wat je doet, waarom en aan welk dit doel bijdraagt. 

BONUS 1 | Jouw pitch

We creëren een sterke badass pitch zodat jij à la minute een duidelijk en pakkend verhaal klaar hebt waardoor de luisteraar jouw verhaal interessant vindt, onthoudt én doorvertelt!

BONUS 2 | Sales

Ontdek hoe je de taal van jouw klant spreekt waardoor verkopen niet alleen makkelijker wordt maar je er ook nog eens veel plezier aan gaat beleven. Ik leer je hoe je verkoopt vanuit verbinding.

BONUS 3 | Influencer marketing

Ik vertel je hoe influencer marketing werkt, de manier waarop jij deze manier van marketing kunt inzetten voor je bedrijf en als je dit wilt gaan doen: waar te beginnen?

 

EVEN PRAKTISCH
——————————

1-op-1 contact

Het traject is geheel 1-op-1. Je hebt dus 100% mijn persoonlijke aandacht. Ik ben jouw persoonlijke stok achter de de deur en sparringpartner. Ik ben er voor je op praktisch en mentaal vlak. We doen het echt samen!

3 maanden begeleiding

Voor een periode van 3 maanden ondersteun ik je bij alle keuzes die je mag maken. Al mijn kennis zal ik met je delen en ben, naast de vaste contactmomenten, dagelijks 24/7 voor je beschikbaar. Je mag me altijd bellen, appen of mailen.

Kick-off sessie

We starten met een uitgebreide kick-off sessie van 1,5 uur waarin we duidelijk in kaart brengen waar jij met je bedrijf nu staat, wat je ambities zijn en wat er voor nodig is om dat te realiseren. Samen maken we een duidelijk plan van aanpak.

Maatwerk

Alle stappen die we gaan zetten is maatwerk, we volgen geen vast stappenplan. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Géén ‘one size fits all’ opdrachten en DIY coaching. Nee, we creëren een sterk merk met een eigen karakter dat past bij jou!

2-wekelijkse focus sessie

Iedere twee weken hebben we een sessie van 60-90 min. We reflecteren op het plan met actiepunten: welke onderwerpen vragen extra aandacht? Zijn er zaken waar je tegenaan loopt? En niet te vergeten, we bepalen de vervolgstappen.

11 modules + 3 bonus

Middels deze modules leer je alles over merk en marketing. Van story selling tot branding, tone of voice, een converterende website, een sterk merkverhaal en succesvolle content voor social media. Ook krijg je praktische templates.

WEES JEZELF, DE REST IS AL BEZET.

Je weet meer dan je weet en je kunt meer dan je denkt. En mensen horen gráág jouw verhaal, trust me. Verbinding door positiviteit en enthousiasme, dat is waar het om draait. En alles zit al in jou, je hebt het goud al in handen. Je hebt dit alleen nog strategisch in te zetten voor je bedrijf.

Dus waar wacht je nog op? Strooi met jouw passie en ambitie en deel je positiviteit. Het enige dat nodig is voor succes is jezelf zijn. Be you en pak vol trots dat podium. Maak jezelf zichtbaar, wees je eigen merk en inspireer anderen dat ook te doen. Verkopen door je verhaal te vertellen maakt het niet alleen een stuk makkelijker, je zult ook meer plezier en zelfvertrouwen ervaren én daarbij wordt je een magneet voor de juiste opdrachten en klanten.

You are not here to be average, you are here to be f*cking amazing!

Dus zet je angst om in kracht en claim vol zelfvertrouwen jóuw plek.
Je mag er zijn, ze wachten op je.

“YOUR BRAND IS THE SINGLE MOST IMPORTANT INVESTMENT YOU CAN MAKE IN YOUR BUSINESS.”

— STEVE FORBES

zij gingen je voor

Elke businesscoach vindt zijn of haar coaching vanzelfsprekend de beste die er is, maar eigenlijk is het alleen belangrijk hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees wat anderen over mij zeggen en hoe dolenthousiast ze zijn over de groei die ze hebben doorgemaakt!

“Doordat Annick tijdens het sparren goed naar mij luisterde kwamen de antwoorden in mezelf ook sterk naar boven. Ze wist de goede vragen te stellen waardoor ik nu goed weet welke kant ik in de nieuwe fase van mijn bedrijf op wil gaan. Ze motiveert je te (durven) groeien en helpt je je kennis vergroten zodat je met meer spirit next level kan gaan.”

Rianna Hilarius

Digitale maker, Studio Spontaan

“Annick heeft me geholpen om mijn ideeën ook daadwerkelijk te realiseren, dit middels een overzichtelijk plan van aanpak en duidelijke doelen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Dit geeft je zoveel energie dat je ook daadwerkelijk (de juiste) stappen zet. Samenwerken met Annick raad ik iedere ambitieuze ondernemer aan!”

Ilse Jepkema

Branding fotograaf, Ilse Photographs

DE INVESTERING

De investering voor het 1:1 ‘Versterk Je Merk’ traject bedraagt 2997,- ex btw.

Benieuwd naar mij en of we een match zijn? Laten we kennismaken! 

VEELGESTELDE VRAGEN
——————————

WANNEER START HET ‘VERSTERK JE MERK’ TRAJECT?

Het ‘Versterk Je Merk’ traject start ieder begin van de maand. Gezien de intensiteit van persoonlijke begeleiding is er beperkt plek, vol = vol. Dus stap in! No more excuses, ga voor groei!

VOOR WIE IS DIT TRAJECT?

Dit traject is voor iedere ondernemer die zichtbaar wil worden. Van therapeut tot fotograaf, sportschool of interieurstylist. Het maakt niet uit of je net gestart bent of al enige tijd onderneemt, met of zonder personeel werkt, aan bedrijven of consumenten verkoopt, online of offline werkt: jij wilt gezien worden!

HOEVEEL BEGELEIDING KRIJG IK?

Het traject bevat 6 persoonlijke contactmomenten; één sessie per twee weken. We starten middels een kick-off van 1,5 uur. Daarna volgen 5 sessies van 60-90 minuten. En tussen die sessies door? Ik ben iedere dag voor jou beschikbaar, 24/7 via de telefoon, app of mail. Het traject is dus niet middels Q&A’s of in groepsverband.

IK HIK TEGEN DE INVESTERING AAN, MOET IK HET DAN WEL DOEN?

Er is ontzettend veel kennis en informatie gratis te krijgen, zoals e-books en webinars. Alleen zonder te weten hoe je dit voor jouw bedrijf implementeert is dit alleen maar verspillen van je (kostbare) tijd. Daarbij, ondernemen is investeren en investeren is ondernemen. Om iets te krijgen zul je eerst moeten geven, zo werkt het nu eenmaal. 

KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja zeker, dat is mogelijk. Je mag de investering ook in 3 termijnen van 1250,- voldoen. Betaal je in één keer dan bespaar je daarmee wel 753,-.

WAT ALS HET TRAJECT MIJ NIET BEVALT?

Wanneer we aan de slag gaan met het ‘Versterk Je Merk’ traject en je het tócht niet passend bevindt dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug*. Uiteindelijk moet de samenwerking ons beide wat brengen.

*algemene voorwaarden van toepassing

 

MJV niet goed geld terug