Annick Groeiboost Personal Branding

van “13-in-een-dozijn” naar paars konijn.

groeiboost!

Ben jij een ambitieuze ondernemer? Heb je grootse plannen voor je bedrijf en merk je dat groeien toch lastiger blijkt dan gedacht?

Wordt jouw product of dienst regelmatig vergeleken met soortgelijke aanbieders? Of komt het vaak voor dat een klant toch kiest voor een ander aanbod want: voordeliger?

Vind je het lastig je duidelijk te onderscheiden en heb je veel te dealen met concurrentie? Het is allemaal niet nodig! 

De meest onderscheidende factor binnen je bedrijf heb je al in handen: JIJZELF!

Zet je persoonlijkheid in als handelsmerk en het ondernemen wordt leuker maar vooral makkelijker!

GEEF JOUW BEDRIJF EEN BOOST!

Je kunt prima zelfstandig werken alleen mist af en toe een sparringpartner, iemand waarmee je je gedachten, ideeën en knelpunten kunt bespreken en ventileren.

Je ziet soms niet meer helder of je op de juiste weg bent. Je weet dat er verbetering mogelijk is, alleen de ‘hóe’, daar kom je niet helemaal uit. 

Anderen zie je met gemak hun podium pakken, de een na de ander. Dit is wat jij ook wilt! Sterker nog, je weet dat het in je zit en dat je het kunt!

Je verlangt naar een duidelijke(re) boodschap en meer authenticiteit. Zodat klanten jóu vinden en vragen! Je vraagt je regelmatig af hoe je sneller of moeitelozer je doelen en dromen kunt waarmaken…

Het is een kwestie van zichtbaar worden vanuit persoonlijkheid, focus en strategie. Het maken van de commerciële vertaalslag van jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen zodat je transformeert van “13-in-een-dozijn” naar paars konijn.
Je begrijpt, dat valt op!

JE WERKT IEDERE DAG VOL PASSIE AAN JE BEDRIJF MAAR LOOPT ER TEGEN AAN DAT…

〉Je nog (te) vaak hoofdpijn-klanten en klussen hebt: energieslurpers
waar je niet blij van wordt.

〉De successen waar je zo naar verlangt uitblijven en je ook niet de
impact maakt waar je van droomt. 

〉Je het gevoel hebt dat mensen je niet begrijpen en niet zien wat je
allemaal nog meer in je mars hebt.

〉Je best lekker bezig bent alleen toch een bepaalde voldoening mist…

IN DE DRUKKE MARKT IS HET IS OPVALLEN OF ONZICHTBAAR ZIJN,
WAAR GA JIJ VOOR?

 

NA DE GROEIBOOST HEB JIJ: 

♦ Inzicht in jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten én weet je hoe je deze strategisch kunt inzetten voor het aantrekken van klanten waar je blij van wordt. 

♦ Kennis van de kracht van een sterke personal brand. Je durft, op verschillende manieren, vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn mét persoonlijke content. 

♦ Ontdek je waar het in je bedrijf nu niet stroomt, waar dit aan ligt en weet je aan welke knoppen je moet draaien om bedrijfsgroei te realiseren.

Dit alles maakt dat je weet welke (vervolg)stappen je dient te zetten voor het creëren van een eigen identiteit, duidelijke karakter en een sterk onderscheidend vermogen.

 

“IF YOU WANT TO GO FAST, GO ALONE. IF YOU WANT TO GO FAR, GO TOGETHER.” 

— ROBIN JONES GUNN

 WAT ZEGGEN ANDEREN?

Logischerwijs ben ikzelf enthousiast over hetgeen ik doe maar zelfpromotie doet niet zoveel. Daarom lees je hieronder hoe anderen een samenwerking met mij hebben ervaren, wat ze over mij zeggen en hoe dolenthousiast ze zijn over de groei die ze hebben doorgemaakt vanwege de GROEIBOOST!

Groeiboost review
Groeiboost review
Groeiboost review
Groeiboost review
Groeiboost review
Groeiboost review

 

DIT IS VOOR JOU ALS…

Je een expert bent in je vak met een unieke visie op je vakgebied maar (nog) niet die uitgesproken stem hebt waarmee je het verschil maakt dat je wenst.

→ Je vast loopt op het gebied van zichtbaarheid: hoe, waar, wanneer en wat te delen? Je zoekt naar content die duidelijk jouw expertise laat zien gemixt met je persoonlijkheid.  

→ Je zichtbaarheid spannend vindt maar het tóch wilt doen want je weet dat het nodig is.  Je bent er klaar voor om aan jezelf te committen consistent en consequent op te komen dagen.

→ Je klaar bent voor de NEXT LEVEL! Je bent serieus om nieuwe mogelijkheden en kansen te pakken en bent klaar met aanmodderen.

 

DE INHOUD

——————————

Tijdens de GROEIBOOST bespreken we in 2,5 uur waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat er voor nodig is om daar te komen.

Vraagbaak

Stel mij al je vragen, maak “gebruik” van mij. Al mijn kennis en kunde zal ik met je delen om ervoor te zorgen dat jij met frisse energie en nieuwe inzichten zelfverzekerd de volgende stappen gaat zetten: vol focus en doelgericht werken aan de groei van je bedrijf. 

Waarde toevoegen

Doornemen van de verschillende knelpunten waarbij ik je concrete tips geef zodat je direct aan de slag kunt. Het doel? Zoveel mogelijk waarde toevoegen zodat je met de opgedane kennis als magneet gaat fungeren voor toffe opdrachten en goedbetalende klanten.

Maatwerk

Zoveel mogelijk vooruitgang boeken door middel van tips, suggesties en hulpmiddelen waarvan ik zie dat het een bijdrage gaat leveren aan het versterken van jouw (persoonlijke) merk en positionering. Alle aanbevelingen zijn specifiek gericht op jou en jouw bedrijf.  

HI, IK BEN ANNICK

Een gedreven en ambitieuze doorzetter vól energie.

Mijn missie? Sterke merken bouwen zodat jij als ondernemer de autoriteit wordt van jouw branche en onbevangen kunt ondernemen.

Waarom?

Grijze muizen zijn er al voldoende. En omdat ondernemen met een vleugje creativiteit, persoonlijkheid en een beetje humor gewoon veel leuker is én daarbij nog meer oplevert ook!  

Mijn ondernemers avontuur begon in 2013. Een woonwinkel op A-locatie met webshop, een team van 8 en 1 miljoen omzet het eerste jaar.

Het sterke concept, de beleving, de sfeer, het persoonlijke karakter en het plezier dat we met zijn allen hadden maakte van een ‘gewoon’ bedrijf echt een merk. Een hotspot. 

Helaas kwam er begin 2020 een einde aan maar mijn creativiteit is nog lang niet op! 

Ik brand mijn vingers graag aan fun toevoegen aan een bedrijf zonder dat het onprofessioneel wordt.

Annick Hilarius

DE INVESTERING

〉2,5 uur persoonlijk contact. 

〉Concrete tips en actiepunten waarmee je direct aan de slag kunt.

〉Vernieuwde zienswijze op jouw als personal brand.

〉Duidelijk plan van aanpak voor zichtbaarheid.

—————————

€399

WHAT THE FAQ
——————————

ONTVANG IK NADERHAND DE INFORMATIE WELKE WE BESPROKEN HEBBEN?

De online sessie wordt opgenomen en de replay ontvang je naderhand van mij per mail. Het is een intensief gesprek en vaak ben je overladen met informatie. Daarom stuur ik je de replay zodat je op ieder gewenst moment terug kunt luisteren wat er allemaal besproken is. 

HOE EN WAAR VINDT HET GESPREK PLAATS?

Het gesprek vindt online plaats. Wanneer je het gesprek liever face to face voert is dit ook mogelijk. Hiervoor vraag ik je dan wel naar mij toe te komen. In dit geval zal het gesprek niet worden opgenomen.

 

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT?

De GROEIBOOST is geschikt voor ambitieuze ondernemers die graag zichtbaarder willen zijn en zich graag duidelijker willen profileren maar niet weten HOE. Een eenmalige injectie met een shitload aan kennis, tips, suggesties en verbeterpunten: jij bent zelfredzaam dus daar kun jij verder mee! 

 

WAT IS DE INVESTERING?

De investering bedraag €399 exclusief 21% btw en 2,5 uur aan tijd. Ik noem het bewust geen kosten omdat deze sessie je veel zal brengen en zich ook absoluut terugverdient. 

HOE KUN JE PASSEND ADVIES GEVEN WANNEER JE MIJ EN MIJN BEDRIJF NIET KENT?

Om het maximale uit de 2,5 uur contact te halen stuur ik je voorafgaand aan het gesprek een vragenlijst. Hierin vraag ik om informatie over jou; je ambities, je werkzaamheden, je werkwijze en waar je tegenaan loopt. Daarnaast vraag ik informatie over je bedrijf; je social media kanalen (zodat ik een goed beeld heb bij je bedrijf), een korte tijdlijn, je bedrijfs-activiteiten en je persoonlijke uitdagingen.

Tot slot vraag ik naar je doelen en naar de gewenste situatie. Middels de antwoorden op de vragenlijst kan ik mij inlezen en op die manier passend advies geven. Al mijn kennis en kunde stem ik af op jouw specifieke situatie: advies op maat.

 

WAT ALS IK OPVOLGEND HET ‘VERSTERK JE MERK’ TRAJECT WIL VOLGEN, BETAAL IK DAN DUBBEL?

Nee, mocht je na de GROEIBOOST persoonlijke begeleiding wensen zodat we de actiepunten samen kunnen oppakken dan wordt het betaalde bedrag voor de GROEIBOOST in mindering gebracht. Deze sessie heb je dan eigenlijk gratis ;-).

 

WANNEER VINDT HET GESPREK PLAATS?

Het gesprek plannen we in op een moment waarop het jou goed past. In overleg plannen we een datum en tijd.